Wist je dat de meeste Italiaanse olijfolie van de leccino olijf wordt gemaakt?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
200 gram
Aardappelen
0.99 tl
Paprikapoeder
2 stuk(s)
Tomaat
10 gram
Leccino-olijven
5 gram
Verse munt en oregano
¼ stuk(s)
Citroen
½ stuk(s)
Ui
4 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Zeebaarsfilet
5 gram
Panko paneermeel
1 stuk(s)
Turkse groene peper
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
50 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Pistachenoten
1 stuk(s)
Turks broodje
¼ stuk(s)
Komkommer
50 gram
Biologische volle yoghurt
40 gram
Hummus
(Bevat Sulfiet, Sesamzaad, Mosterd)
3 el
Olijfolie
Tip: Rasp je niet alle komkommer? Snijd de overige komkommer in reepjes, deze kun je lekker dippen in de hummus.