Naast het neusje heb je ook het huidje van de zalm. Dat hebben we bewust laten zitten, omdat het zorgt voor extra smaak en gezonde omega 3-vetzuren bevat.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
90 gram
Spaghetti
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja, Ei)
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Courgette
50 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
75 gram
Sperziebonen
1 el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de spaghetti. Snipper de ui en pers de knoflook of snijd fijn. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en halveer de sperziebonen. Halveer de courgette in de lengte en snijd in halve maantjes.
Kook de spaghetti, afgedekt, 10 - 12 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af. Voeg de gekookte spaghetti en sperziebonen toe aan de saus en meng door elkaar.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de courgette toe en bak nog 2 - 3 minuten mee. Schenk ondertussen een bodempje water in een pan met deksel. Voeg een snufje zout en de sperziebonen toe. Breng afgedekt aan de kook en laat 6 – 8 minuten zachtjes koken.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de zalmfilet 3 - 5 minuten. Verlaag het vuur en bak de zalm nog 1 – 2 minuten op de andere kant. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de kookroom aan de hapjespan met courgette. Laat 3-4 minuten op laagvuur sudderen.
Verdeel de tagliatelle met roomsaus over de borden. Leg de gebakken zalm hierop.