Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
½ stuk(s)
Koolrabi
150 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Rode ui
100 gram
Broccoli
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat: Noten, Amandelnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
25 gram
Roomkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse dille & bieslook
0.13 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
¼ el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: In dit recept is een deel van de aardappels in de puree vervangen door koolrabi. Door deze groentewissel bevat de puree minder koolhydraten en meer vezels en past dit gerecht dus goed in een koolhydraatarm dieet.
Tip: Heb je een dik stuk zalm? Bak de zalm dan wat langer tot het gaar is.