Tempeh zit niet alleen boordevol probiotica en voedingsstoffen, maar het absorbeert ook goed marinades, waardoor het ideaal is voor wokgerechten, salades en grillen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
80 gram
Tempehblokjes
(Bevat: Tarwe, Soja, Gluten)
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Rode ui
½ head
Botersla
40 gram
Avocadodip
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Paprika
½ el
Olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
2 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
[Plantaardige] roomboter
¾ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zonnebloemolie
1 el
Maiszetmeel [of bloem]
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.