
Speciaal ingrediënt in je box! Tempeh is afkomstig uit Indonesië en wordt traditioneel gemaakt door sojabonen te fermenteren en in te pakken in bananenbladeren.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
80 gram
Tempehblokjes
(Bevat: Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Rode ui
½ head
Botersla
40 gram
Avocadodip
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ el
Olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
2 el
[Plantaardige] mayonaise
¾ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Zonnebloemolie
½ el
Bloem
naar smaak
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout

Tip: In deze stap verwarm je de oven voor om later de tortilla's in op te warmen, maar je kunt er ook voor kiezen om hiervoor de microgolf te gebruiken.


Gezondheidstip: Dit recept is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Vervang de mayonaise dan door yoghurt.
