In dit recept leg je het witte-kaasblok in zijn geheel in de oven. Zodra de kaas smelt vormt dit een heerlijk romige saus voor bij de orzo.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Courgette
75 gram
Orzo
40 gram
Geroosterde-paprikasaus
½ stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
50 gram
Witte kaas
½ el
Olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?
Tip: De ovenschotel is klaar als de groenten beetgaar zijn en de witte kaas goed zacht is geworden.