Als kers op de taart verwen je iedereen met dit heuse spektakelstuk en vul je de tafel met lekkere bijgerechten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
¼ roll(s)
Bladerdeeg
20 gram
Walnootstukjes
65 gram
Kastanjechampignons
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Sjalot
20 gram
Cranberrychutney
1 takje(s)
Verse rozemarijn
5 ml
Sojasaus
50 gram
Vegetarisch gehakt
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
½ stuk(s)
Ui
3.75 ml
Worcestershiresaus
15 gram
Boter
½ tl
Mosterd
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
50 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Olijfolie
Tip: Tip 1: Rozemarijn heeft een sterke smaak en kan snel gaan overheersen. Houd je daar niet zo van? Voeg de rozemarijn dan beetje bij beetje toe en proef tussendoor goed. Tip 2: Past niet alles in de kom? Blend het geheel dan in delen.
Tip: Voeg eventueel wat extra water toe als je de jus te dik vindt.