Deze heldere groentebouillon zit boordevol gesmoorde uien en heeft extra veel smaak door toevoeging van knoflook, tijm en rozemarijn.
Tip: gratineer de baguette met kaas in de oven voor de ultieme uiensoep-ervaring!
Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.
Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
950 gram
Uiensoep
(Bevat: Soja)
2 stuk(s)
Biologische demi-baguette
(Bevat: Gluten Kan bevatten: Noten, Lupine, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja, Ei)
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.