Skip to main content
Verse pasta met kruidige champignon-roomsaus
Verse pasta met kruidige champignon-roomsaus

Verse pasta met kruidige champignon-roomsaus

Geserveerd met een kleurige tomatensalade

Je kookt vanavond pasta met verse tagliatelle – dat is niet alleen lekkerder, het is ook sneller klaar. De tagliatelle komt rechtstreeks uit De Pastafabriek. Dit is een Italiaans familiebedrijf waar de hele familie meewerkt in de keuken om de lekkerste verse pasta te maken. Buon appetito!

Labels:
Caloriebewust
Allergenen:
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Ei

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd20 minuten
Oventijd
NiveauGemiddeld

Ingrediënten

Hoeveelheden

125 gram

Kastanjechampignons

5 gram

Verse munt en rozemarijn

25 gram

Kruidenroomkaas

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

100 gram

Gekleurde cherrytomaten

20 gram

Rucola

(Kan bevatten: Selderij)

125 gram

Verse tagliatelle

(Bevat: Gluten, Ei)

Zelf toevoegen

50 ml

Paddenstoelenbouillon

½ el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

½ el

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2611 kJ
Energie (kcal)624 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd7.7 g
Koolhydraten74 g
waarvan suikers6.4 g
Vezels6 g
Eiwitten20 g
Zout0.9 g

Benodigdheden

Hapjespan met deksel
Pan met deksel
Saladekom

Instructies

Saus maken
1

• Bereid de bouillon. • Snijd de champignons in kwarten. Ris de rozemarijn van de takjes en snijd fijn. Verhit de olijfolie in een hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Bak de rozemarijn 1 minuut. Voeg de champignons toe en bak nog 3 – 4 minuten. • Voeg de bouillon en kruidenroomkaas toe en laat het geheel 8 – 10 minuten, afgedekt, zachtjes koken.

Snijden
2

• Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de verse tagliatelle. • Halveer ondertussen de cherrytomaten en snijd de muntblaadjes in reepjes. Maak in een saladekom een dressing van de extra vierge olijfolie en witte balsamicoazijn. Voeg de cherrytomaten, de helft van de rucola en de munt toe aan de dressing en meng goed.

Tagliatelle bereiden
3

• Kook de tagliatelle 3 – 4 minuten en giet daarna af. • Meng de tagliatelle met de champignon-roomsaus en roer de rest van de rucola erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

• Verdeel de pasta over de borden. • Serveer de salade ernaast.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Veggie + protein - Linguine met kipfiletreepjes als extra

Veggie + protein - Linguine met kipfiletreepjes als extra

met zelfgemaakte spinaziepesto en geroosterde cherrytomaten
Parelgerst met spruitjes en kerrie

Parelgerst met spruitjes en kerrie

met rucola, hazelnoten en witte kaas
Naanpizza met aubergine en mozzarella

Naanpizza met aubergine en mozzarella

met paprika en vers basilicum
Veggie + protein - Platbroodpizza met kipgehakt als extra

Veggie + protein - Platbroodpizza met kipgehakt als extra

met buffelmozzarella, champignons en rucola
Veggie + Protein - Platbroodpizza met gehakt als extra

Veggie + Protein - Platbroodpizza met gehakt als extra

met champignons, mozzarella en rucola
Niet gebruiken - Wildzwijnburger met kaas en uienchutney

Niet gebruiken - Wildzwijnburger met kaas en uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en champignonsalade
Veggie + protein - Farfalle met doradefilet als extra

Veggie + protein - Farfalle met doradefilet als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Enchilada's met een Italiaanse twist

Enchilada's met een Italiaanse twist

met geraspte kaas en salade
Casarecce met bloemkool-roomsaus

Casarecce met bloemkool-roomsaus

met spinazie en geroosterde hazelnoten
Romige ragù bianco met rundergehakt

Romige ragù bianco met rundergehakt

met penne, courgette en champignons
Pizza bianco met geitenkaas en perzik

Pizza bianco met geitenkaas en perzik

met een romige bloemkoolsaus
Salade met geroosterde perzik en serranoham

Salade met geroosterde perzik en serranoham

met venkel, parelcouscous en buffelmozzarella
Zuiders gehaktbroodje met geroosterde tomaten

Zuiders gehaktbroodje met geroosterde tomaten

met gebakken krieltjes met rozemarijn
Vegetarisch stoofpotje met cranberrychutney

Vegetarisch stoofpotje met cranberrychutney

met peterseliewortel, kastanjechampignons en aardappelpuree
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Penne all'amatriciana

Penne all'amatriciana

met spek, pecorino en een pittige tomatensaus
Gevulde varkensfilet met roomkaas, champignons en spekjes

Gevulde varkensfilet met roomkaas, champignons en spekjes

met krieltjes en venkel-sinaasappelsalade
Biefstukreepjes in zoete Aziatische saus

Biefstukreepjes in zoete Aziatische saus

met spitskool, champignons en rijst
Geroosterde groenten met kokosrijst

Geroosterde groenten met kokosrijst

met spiegelei en kerriesaus
Quiche met broccoli, cherrytomaten en oude kaas

Quiche met broccoli, cherrytomaten en oude kaas

met tijm en oregano

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof
Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

Varkenshaas in ontbijtspek met champignonroomsaus

met aardappelpuree en geroosterde broccoli
Luxe vispannetje

Luxe vispannetje

Met gebakken krieltjes
Luxe vispotje met room en witte wijn

Luxe vispotje met room en witte wijn

Met venkel en gebakken Drieling aardappelen
Varkenshaas met orecchiette

Varkenshaas met orecchiette

Met paddenstoelen-roomsaus en rucola
Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

Gepocheerde zalmfilet met sperziebonen

met krieltjes, citroen, dille en kappertjes
Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

Visgratin van kabeljauw, koolvis, zalm en garnalen

met prei, venkel en aardappelpuree
Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

Gekonfijte eend en paddenstoelenrisotto

met een frisse salade van sinaasappel en peultjes
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini en gebakken rijst met kimichisaus
Paasbrunch

Paasbrunch

met een hartige plaattaart en appelpakketjes
Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

Rijstsalade met vegetarische runderstukjes in teriyaki

NL: met mango, taugé en gezouten pinda's BE: met mango, sojascheuten en gezouten pinda's
Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Veggie + protein - Risotto met buffelmozzarella en doradefilet als extra

Met tomaat, vers basilicum en pecorino
Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

Mixed-grillschotel: souvlaki en kofta

met orzosalade, mini Turks brood en tzatziki
Pollo tonnato met zuurdesembrood

Pollo tonnato met zuurdesembrood

Gepocheerde kip met tonijnsaus
Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

Varkenshaas met honing-sinaasappelsaus

met geglaceerde bospeen
Pastaschotel Griekse stijl

Pastaschotel Griekse stijl

met gehakt, feta, courgette en paprika
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Surf & turf: garnalen en biefstuk

Surf & turf: garnalen en biefstuk

met een saus van parmigiano reggiano
Gentse waterzooi

Gentse waterzooi

gegarneerd met verse krulpeterselie

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Cheesy tostada's met kip

Cheesy tostada's met kip

met mais, tomaat en salade met limoendressing
Noedels met kip, pinda's en paksoi

Noedels met kip, pinda's en paksoi

met zwartebonensaus, gefrituurde uitjes en limoen
Bietenflatbread met sticky aubergine en witte kaas

Bietenflatbread met sticky aubergine en witte kaas

met zelfgemaakte hummus en gezouten amandelen
Loaded hotdog met kimchi en ontbijtspek

Loaded hotdog met kimchi en ontbijtspek

met frieten en smashed komkommersalade
Gepaneerde kip met feta en zwarte sesamzaadjes

Gepaneerde kip met feta en zwarte sesamzaadjes

met rucola, balsamicocrème en geroosterde groenten
Smokey Tex-Mex 'Sloppy Joe' met chipotle-mayonaise

Smokey Tex-Mex 'Sloppy Joe' met chipotle-mayonaise

met wortelbroodje, koolsla en patatjes
Zoete aardappel met tonijnsalade en avocado

Zoete aardappel met tonijnsalade en avocado

met wortel-linzensalade, Turks broodje en verse kruiden
Pompoen met pecorino en knapperige salie

Pompoen met pecorino en knapperige salie

met romige parelgerstrisotto met champignons
Loaded patatjes met saus van witte kaas en olijven

Loaded patatjes met saus van witte kaas en olijven

met courgette en kerstomaten
Burger met Parmigiano Reggiano-roomsaus

Burger met Parmigiano Reggiano-roomsaus

met patatjes, wortel en sperziebonen
Aardappelröstis met geitenkaas en zureroomsaus

Aardappelröstis met geitenkaas en zureroomsaus

met salade met citroendressing en pompoenpitten
Plantaardige fish sticks met patatjes en groenten

Plantaardige fish sticks met patatjes en groenten

één simpel recept, met extra smaken voor ouders!
Heek met salade op z'n Scandinavisch

Heek met salade op z'n Scandinavisch

met patatjes, dille en botersla
Romige mafaldine met garnalen

Romige mafaldine met garnalen

met prei, tomaat en verse dille
Zelfgemaakte bruschetta-cheeseburgers

Zelfgemaakte bruschetta-cheeseburgers

met balsamico-patatjes en komkommersalade
Kipschnitzel met zelfgemaakte frietjes

Kipschnitzel met zelfgemaakte frietjes

met zuurkoolsalade, cranberrychutney en peterselie
Bowl met krokante kipschnitzel

Bowl met krokante kipschnitzel

met avocado, zoet-pittige chilimayo, rijst en wortellinten
Tortelloni uit de oven met romige blauwekaassaus

Tortelloni uit de oven met romige blauwekaassaus

met courgette, prei en Italiaanse kruiden
Provençaals gehaktbrood

Provençaals gehaktbrood

met rijst en geroosterde groenten in tomatensaus
Kabeljauw met verse tagliatelle en stoof à la caponata

Kabeljauw met verse tagliatelle en stoof à la caponata

met basilicum, aubergine en geroosterd amandelschaafsel