
De peperige, lichtbittere smaak van rucola gaat mooi samen met de mildere smaak en delicate textuur van veldsla. De perfecte combinatie voor een evenwichtige en smaakvolle salade!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Krieltjes
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
65 gram
Champignons
50 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Plantaardige schnitzel met cornflakes
(Bevat: Soja, Tarwe, Gerst, Gluten Kan bevatten: Mosterd)
2.5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
¼ stuk(s)
Komkommer
20 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
Tomaat
30 ml
Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 tl
Mosterd
1.5 el
Witte balsamicoazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout

Tip: Is het lastig om een kleine hoeveelheid bouillon te bereiden? Bereid dan 500 ml bouillon met 1 bouillonblokje en meet daarna de juiste hoeveelheid af. De overige bouillon kun je invriezen voor een volgende keer.




