
Za’atar is een groene kruidenmelange die heel populair is in het Midden-Oosten. Deze kruidige, frisse melange dankt zijn smaak aan ingrediënten als sumak en tijm.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Aardpeer
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Courgette
⅓ stuk(s)
Citroen
15 gram
Harissa
1 stuk(s)
Libanees flatbread
(Bevat: Tarwe)
½ zakje(s)
Za'atar
(Bevat: Sesamzaad)
½ pak(ken)
Kikkererwten
½ zakje(s)
Ras el hanout
20 gram
Labne
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
250 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?


