Picadillo wordt traditioneel bereid in Latijns-Amerika van gehakt, tomaten, rozijnen en olijven. Vandaag serveer je een vegetarische variant op dit gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
½ blik(ken)
Linzen
10 ml
Worcestershiresaus
(Bevat Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
15 gram
Olijf-kappertjesmix
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
75 gram
Witte langgraanrijst
2.5 gram
Verse bladpeterselie
⅓ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
50 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Wortel
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout