De varkenshaasstukjes marineer je zelf met bulgogisaus, ketjap en zonnebloemolie - hoe langer je de marinade laat staan, hoe groter de smaaksensatie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Varkenshaasstukjes
200 gram
Oosterse wokmix
(Bevat: Soja Kan bevatten: Selderij)
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
35 gram
Bulgogisaus
(Bevat: Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
75 gram
Bulgur
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja)
½ bosje(s)
Lente-ui
1 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
⅓ zakje(s)
Gomasio
(Bevat: Sesamzaad)
1.5 el
Zonnebloemolie
⅕ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De bulgur is een volkoren graanproduct. Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer en vitamine B1 en B2.