De varkenshaasstukjes marineer je zelf met bulgogisaus, ketjap en zonnebloemolie - hoe langer je de marinade laat staan, hoe groter de smaaksensatie!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
100 gram
Varkenshaasstukjes
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
35 gram
Bulgogisaus
(Bevat Sulfiet, Tarwe, Sesamzaad, Vis, Soja)
75 gram
Bulgur
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja)
½ bosje(s)
Lente-ui
1 tl
Verse gember
1 stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
â…“ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
½ stuk(s)
Wortel
100 gram
Gesneden spitskool
1.25 el
Zonnebloemolie
½ el
[Zoutarme] ketjap manis
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De bulgur is een volkoren graanproduct. Volkoren granen bevatten in vergelijking met witte graanproducten niet alleen meer vezels, maar ook 3 tot 5 keer meer vitaminen en mineralen zoals kalium, magnesium, ijzer en vitamine B1 en B2.