Skip to main content
Tuna melt

Tuna melt

gegratineerde baguette met tonijn, cheddar en kappertjes

4.3
(72)

De tuna melt is een Amerikaanse specialiteit die wat weg heeft van een croque monsieur - met tonijn en gesmolten cheddar het perfecte comfort food!

Allergenen:
Rogge
Tarwe
Vis
Melk (inclusief lactose)

Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat: Rogge, Tarwe Kan bevatten: Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

1 blik(ken)

Tonijn in olie

(Bevat: Vis)

25 gram

Geraspte cheddar

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

10 gram

Kappertjes

5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten: Selderij)

Zelf toevoegen

1.25 el

[Plantaardige] mayonaise

½ tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

Energie (kJ)2938 kJ
Energie (kcal)702 kcal
Vetten36.3 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten67.3 g
waarvan suikers2.5 g
Vezels5.1 g
Eiwitten26.7 g
Zout3.6 g

Benodigdheden

Kleine kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Snijd de bieslook fijn.
2
  • Meng in een kleine kom de tonijn met de kappertjes, mayonaise en 1/2 tl wittewijnazijn per persoon.
  • Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Halveer de demi-baguette in de lengte en beleg een helft met de tonijnsalade. Verdeel de geraspte cheddar erover.
  • Leg de belegde helft en de onbelegde helft van de baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 4 - 5 minuten in de oven (zie Tip).

Tip: Heeft jouw oven een grillfunctie? Gebruik deze dan voor een extra krokant resultaat!

4
  • Leg de tuna melt op een bord en garneer met de bieslook.
  • Leg de onbelegde baguette erbovenop.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders