topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tuna melt

Tuna melt

gegratineerde baguette met tonijn, cheddar en kappertjes

De tuna melt is een Amerikaanse specialiteit die wat weg heeft van een croque monsieur - met tonijn en gesmolten cheddar het perfecte comfort food!

Allergenen:
Rogge
Tarwe
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd10 minuten
Oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

1 blik(ken)

Tonijn in olijfolie

(Bevat Vis)

25 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Kappertjes

5 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

1.25 el

[Plantaardige] mayonaise

½ tl

Wittewijnazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2938 kJ
Energie (kcal)702 kcal
Vetten36.3 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten67.3 g
waarvan suikers2.5 g
Vezels5.1 g
Eiwitten26.7 g
Zout3.6 g

Benodigdheden

Kleine kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Snijd de bieslook fijn.
2
  • Meng in een kleine kom de tonijn met de kappertjes, mayonaise en 1/2 tl wittewijnazijn per persoon.
  • Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Halveer de demi-baguette in de lengte en beleg een helft met de tonijnsalade. Verdeel de geraspte cheddar erover.
  • Leg de belegde helft en de onbelegde helft van de baguette op een bakplaat met bakpapier en bak 4 - 5 minuten in de oven (zie Tip).

Tip: Heeft jouw oven een grillfunctie? Gebruik deze dan voor een extra krokant resultaat!

4
  • Leg de tuna melt op een bord en garneer met de bieslook.
  • Leg de onbelegde baguette erbovenop.