Receptontwikkelaar Sylvie: "Mijn liefde voor de combinatie zoet en hartig vind je terug in dit recept. Ik heb ervoor gekozen om de frisse garnalen, zoete mangochutney en lichtpikante Mexicaanse kruiden te combineren met romige avocado."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Avocado
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
20 gram
Mangochutney
(Bevat: Mosterd)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Rode ui
10 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Wortel
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Mosterd, Soja)
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 ml
Olijfolie met citroenaroma
½ tl
Witte balsamicoazijn
2 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout