
Receptontwikkelaar Sylvie: "Mijn liefde voor de combinatie zoet en hartig vind je terug in dit recept. Ik heb ervoor gekozen om de frisse garnalen, zoete mangochutney en lichtpikante Mexicaanse kruiden te combineren met romige avocado. Deze ingrediënten zorgen samen voor een mooie smaakbalans."
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Avocado
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
20 gram
Mangochutney
(Bevat: Mosterd)
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Ui
10 gram
Verse koriander
(Kan bevatten: Selderij)
½ stuk(s)
Wortel
3 stuk(s)
Volkoren mini-tortilla
(Bevat: Tarwe)
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 ml
Olijfolie met citroenaroma
½ tl
Witte balsamicoazijn
2 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout




Weetje: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft hierdoor een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden.