
Met dit recept zet je de bekende smaak van een klassieke spaghetti bolognese op tafel, maar dan zonder vlees! Met de rijke, volle smaak van tomaat is het een plantaardige variant op een wereldwijde favoriet.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
90 gram
Spaghetti
(Bevat: Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten, Ei, Mosterd, Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Wortel
125 gram
Rode kerstomaten
75 gram
Vegan gehakt
(Bevat: Haver, Mosterd, Rogge, Selderij, Tarwe, Gluten, Kan sporen van allergenen bevatten, Soja, Gerst, Gluten)
100 gram
Passata
½ zakje(s)
Gedroogde oregano
½ zakje(s)
Hello Umami
10 gram
Worcestershiresaus
(Bevat: Mosterd, Soja, Kan sporen van allergenen bevatten, Gluten, Mosterd, Soja, Gerst)
5 gram
Verse bladpeterselie
(Bevat: Selderij, Kan sporen van allergenen bevatten)
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat: Ei, Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
75 ml
Zoutarme groentebouillon
1 tl
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Peper en zout



Tip: Heb je iets langer de tijd? Laat het geheel langer sudderen zodat de saus nog meer smaak krijgt. Voeg eventueel meer water toe als de saus snel indikt.
