Pesto rosso komt oorspronkelijk uit Sicilië, Italië, en wordt ook wel "pesto alla siciliana" genoemd.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Culinaire room
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Zalmfilet
100 gram
Spinazie
125 gram
Rode kerstomaten
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
90 gram
Mafaldine
20 gram
Rode pesto
¼ stuk(s)
Citroen
5 gram
Verse basilicum, bieslook en bladpeterselie
15 gram
Panko paneermeel
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat zalm essentiële vetzuren bevat zoals omega 3? Deze moet je uit je voeding opnemen want je lichaam kan deze niet zelf aanmaken. Je krijgt al voldoende omega-3 binnen als je 1 keer per week vis eet, bij voorkeur vette vis zoals haring of zalm.
Tip: Let op: blijf bij de panko en schep regelmatig om zodat het niet verbandt.