
Chutney, afkomstig uit India, is er in vele soorten en kan zoet, zuur of pikant zijn. De uienchutney in dit gerecht, gemaakt van gekaramelliseerde uien, kruiden en azijn, heeft een zoete en pikante smaak.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
2 stuk(s)
Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn
(Kan bevatten: Soja, Gluten, Ei, Mosterd, Selderij)
300 gram
Aardappelen
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Spinazie
2.5 gram
Verse bieslook
(Kan bevatten: Selderij)
40 gram
Uienchutney
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] boter
½ tl
Mosterd
1 el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout


Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.



