
De schimmel in blauwe kaas is penicillium, een onschadelijke, eetbare schimmel die wordt toegevoegd om de kenmerkende blauwe aderen en de uitgesproken pittige smaak te creëren.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
250 gram
Aardappelen
¾ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Peer
½ stuk(s)
Rode ui
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Noten, Walnoten Kan bevatten: Noten, Pinda's, Sesamzaad)
40 gram
Blauwekaasblokjes
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
40 gram
Rucola en veldsla
1 el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
½ tl
Wittewijnazijn
¼ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout



Tip: Je serveert de ui rauw. Houd je hier niet van? Bak de ui dan mee met de peer.
