
Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept zijn ze alvast voorgesneden en op smaak gebracht met oregano, rozemarijn, basilicum, tijm en paprika.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Courgette
90 gram
Casarecce
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Lupine, Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Rode ui
100 gram
Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden
20 gram
Semi-gedroogde tomaten
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 ml
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
50 gram
Paprikareepjes
½ el
Olijfolie
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout

Tip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle casarecce, maar gebruik 2/3. De overige casarecce is lekker in een koude pastasalade de volgende dag.

Tip: Snijd eventueel de semi-gedroogde tomaten eerst klein.

Tip: Is de saus heel vochtig? Zet het vuur dan hoog en kook zonder deksel verder zodat het water iets verdampt.

Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.