
Mafaldine wordt ook wel reginette genoemd, wat "kleine koninginnen" betekent in het Italiaans. Deze pastavorm is vernoemd naar Mafalda van Savoye, een Italiaanse prinses uit het begin van de twintigste eeuw.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Prei
5 gram
Verse dille
(Kan bevatten: Selderij)
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
90 gram
Mafaldine
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Soja)
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
½ el
Olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
25 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout


Tip: Heb je witte wijn in huis? Vervang de wittewijnazijn dan door witte wijn voor meer smaak!

Weetje: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, maar wel rijk zijn aan eiwitten en calcium?
