Pecorino is een Italiaanse schapenkaas en lijkt op parmigiano reggiano, maar wordt korter gerijpt en heeft daardoor een zachtere smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
3 stuk(s)
Gehaktballetjes van varken en rund
200 gram
Italiaanse groentemix
100 gram
Passata
20 gram
Geraspte pecorino DOP
5 gram
Verse bladpeterselie
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
1 stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Witte langgraanrijst
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
Tip: Je kunt het pak passata ook een klein beetje uitspoelen en hiervan 25 ml water nemen per persoon. Zo neem je de laatste smaakmakers mee.
Tip: Met maar liefst 4 verschillende groenten draagt dit gerecht bij aan een gevarieerde voeding. Zo krijg je alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen voor een goede gezondheid. Varieer dus dagelijks volop!