Vandaag bereid je een Italiaanse klassieker. De mozzarella maakt deze pasta alla norma romig en het vers basilicum geeft hem extra smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Aubergine
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
5 gram
Vers basilicum
90 gram
Rigatoni
(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja, Lupine, Eieren)
½ pak(ken)
Tomatenblokjes
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
50 gram
Mini-romatomaten
20 gram
Geraspte pecorino DOP
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
1.5 el
Olijfolie
Tip: Aubergine is een veelzijdige groente. Wist je dat het vol zit met ijzer en vitamine C?