Pitabrood komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en wordt al duizenden jaren gebakken? Het unieke luchtdichte zakje ontstaat tijdens het bakken, waardoor het perfect is om te vullen met heerlijke smaken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Witte kaas
1 stuk(s)
Rode biet
½ stuk(s)
Komkommer
½ stuk(s)
Citroen
25 gram
Biologische volle yoghurt
½ stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Pitabroodje
¼ pak(ken)
Rode kidneybonen
1 stuk(s)
Hamburger van gemengd gehakt
5 gram
Verse dille, munt & bladpeterselie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ tl
Olijfolie
½ tl
Extra vierge olijfolie
1 el
Wittewijnazijn
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Sambal
naar smaak
Peper en zout