
Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Limoen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Wortel
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Tarwe, Gluten, Soja Kan bevatten: Soja)
10 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
1 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat: Vis)
110 gram
Verse udonnoedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
20 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Gluten, Soja, Sesamzaad)
100 gram
Spinazie
¾ el
Olijfolie
1 el
Water voor saus
naar smaak
Peper en zout



