Je kunt niet alle stelen eten van verse kruiden, de harde stelen zijn namelijk niet eetbaar. Tijm is een van de kruiden met een harde, niet eetbare, steel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse tijm
(Kan bevatten: Selderij)
150 gram
Pompoenblokjes
75 gram
Zoete aardappel
50 gram
Rode splitlinzen
(Kan bevatten: Gluten)
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat: Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten: Ei, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
25 gram
Zure room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
300 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Witte balsamicoazijn
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat pompoenpitten van alle noten en pitten het rijkst zijn aan magnesium en fosfor? Magnesium zorgt onder andere voor gezonde spieren en fosfor helpt bij sterke botten en tanden.