Vandaag bereid je een gezonde variant op de pizza. De ingrediënten op het naanbrood smelten heerlijk samen in de oven en het gerecht staat zo op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
⅓ bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Passata
¼ zakje(s)
Italiaanse kruiden
1 stuk(s)
Naanbrood
5 gram
Vers basilicum
20 gram
Rucola
7.5 ml
Basilicumcrème
½ stuk(s)
Tomaat
4 ml
Italiaanse kruidenolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Olijfolie
1 tl
Witte balsamicoazijn
Tip: Heb je meer groenten dan op de naanpizza passen? Snijd deze dan klein en voeg ze in de volgende stap toe aan de salade.
Tip: Wist je dat 20 gram rucola al meer ijzer, calcium en vitamine A bevat dan 100 gram van de meeste andere groenten?