Jasmijnrijst lijkt qua structuur, uiterlijk en voedingswaarde op basmatirijst. Toch zijn ze niet hetzelfde. Jasmijnrijst heeft namelijk een iets sterkere smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Jasmijnrijst
20 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
1 stuk(s)
Paprika
200 gram
Kippendijreepjes
180 ml
Kokosmelk
10 ml
Sojasaus
(BevatSoja, Gluten, Tarwe)⅔ zakje(s)
Garam masala
1 blik(ken)
Cherrytomaten in blik
10 gram
Verse koriander
(Kan bevattenSelderij)50 gram
Gesneden ajuin
30 gram
Gefrituurde uitjes
(BevatGluten, Tarwe)1 zakje(s)
Gele currykruiden
naar smaak
Peper en zout
1 tl
Suiker
1.5 el
Zonnebloemolie
½ stuk(s)
Groentebouillonblokje
Tip: Wil je tijd besparen? Gebruik dan de waterkoker om snel kokend water te hebben.
Tip: De kokosmelk kan klonterig worden. Dit betekent niet dat de melk niet meer goed is. De klontjes zijn de vetbestanddelen van de kokosmelk en zorgen voor een extra volle smaak.
Tip: Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart, zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen. Weetje: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? In totaal bevat dit gerecht meer dan 300 gram groente, en dat voor een maaltijd die in 15 minuten op tafel staat.