
Al dente tip! Kook ruim water en zorg dat het goed aan de kook is - dan blijft het koken wanneer je de pasta toevoegt en kun je nauwkeuriger timen.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
1 stuk(s)
Knoflookteen
90 gram
Penne
10 gram
Pistachenoten
25 gram
Geraspte pecorino DOP
½ stuk(s)
Aubergine
½ stuk(s)
Courgette
100 ml
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
5 gram
Vers basilicum
naar smaak
Peper en zout
½ el
Wittewijnazijn
1 el
Bloem
0.1 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1.25 el
Olijfolie

Tip: Aubergine is een lekkere en veelzijdige groente. Wist je dat hij vol zit met ijzer er vitamine C?

Tip: Het kookvocht van de pasta bevat zetmeel, waardoor de saus zich beter aan de pasta hecht. Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3 daarvan. De rest kan je de volgende dag in een lunchsalade verwerken.

