Skip to main content
Pasta met kipgehakt en verse basilicum
Pasta met kipgehakt en verse basilicum

Pasta met kipgehakt en verse basilicum

3.8
(996)

Lekker: het kipgehakt hebben wij alvast voorgekruid met Italiaanse kruiden zoals tijm, rozemarijn en oregano.

Allergenen:
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.

Bereidingstijd25 minuten
Oventijd
NiveauMakkelijk

Ingrediënten

Hoeveelheden

½

Ui

Venkel

150 gram

Rode cherrytomaten

90 gram

Fusilli

(Bevat: Gluten Kan bevatten: Lupine, Soja, Ei, Mosterd)

110 gram

Kipgehakt met Italiaanse kruiden

3 el

Kookroom

(Bevat: Melk (inclusief lactose))

4 leaves

Vers basilicum

(Bevat: Selderij)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

Voedingswaarden

/ per gerecht

Instructies

1

Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de fusilli.

Snijd de venkel in kwarten en verwijder de harde kern.
2

Snipper de ui. Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd klein. Halveer de cherrytomaten.

3

Kook de fusilli, afgedekt, 10 - 12 minuten en giet daarna af. Laat zonder deksel uitstomen.

Voeg de ui toe.
4

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en rul het kipgehakt op middelhoog vuur 3 minuten. Voeg de ui toe en bak 2 minuten. Voeg de venkel toe, bestrooi met peper en zout en bak, afgedekt, 5 minuten.

Voeg de kookroom en de cherrytomaten toe en roer goed door
5

Voeg de kookroom en cherrytomaten toe aan de wok of hapjespan en roer goed door. Voeg de fusilli toe, breng verder op smaak met peper en zout en verhit nog 1 minuut.

Verdeel de pasta over de borden. Scheur de basilicum klein en strooi over het gerecht.
6

Verdeel de pasta over de borden. Scheur de basilicum klein en garneer hiermee het gerecht.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders