Wist je dat parelcouscous is ontstaan in de jaren 50 ter vervanging van rijst, een destijds schaars product.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
1 stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse krulpeterselie
50 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
25 gram
Gezouten amandelen
70 gram
Parelcouscous
100 gram
Gekleurde wortelmix
⅓ zakje(s)
Karwijzaad
50 gram
Biologische volle yoghurt
½ el
Zonnebloemolie
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
¼ el
Extra vierge olijfolie
100 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
Tip: Wist je dat je door de paprika in dit gerecht meer dan de ADH vitamine C binnenkrijgt? Eén rode paprika per persoon levert je zelfs meer dan het dubbele!
Tip: Je ontvangt meer parelcouscous dan je nodig hebt voor dit recept. De overige parelcouscous kun je bijvoorbeeld de volgende dag koken en gebruiken in een lunchsalade of soep.