Wat gruyère, champignons, walnoten en rucola gemeen hebben? Ze hebben allemaal een nootachtige smaak en gaan daardoor perfect samen in dit romige gerecht. Terwijl de knapperige walnoten zorgen voor structuur, brengt de rucola de nodige pit en frisheid met zich mee om het gerecht in balans te brengen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
85 gram
Parelcouscous
(Bevat Gluten Kan bevatten Lupine, Soja, Eieren, Mosterd)
1 stuk(s)
Knoflookteen
250 gram
Champignons
25 gram
Geraspte gruyère
(Bevat Melk (inclusief lactose))
30 gram
Rucola
(Kan bevatten Selderij)
20 gram
Walnoten
(Bevat Noten Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)
175 ml
Groentebouillon
½ el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
• Bereid de bouillon in een pan met deksel. • Voeg de parelcouscous toe en kook, afgedekt, in 12 minuten droog. Roer daarna de korrels los en laat zonder deksel uitstomen. • Pers of snijd ondertussen de knoflook fijn en snijd de champignons in kwarten.
• Verhit de roomboter in een wok of hapjespan. • Bak de knoflook en de champignons 4 – 5 minuten op middelhoog vuur. • Breng op smaak met zout en peper.
• Voeg de parelcouscous, de helft van de gruyère en de helft van de rucola toe aan de champignons. • Maak van de overige rucola een bedje op de borden.
• Verdeel de parelcouscous over de borden en garneer met de walnoten en de overige gruyère.