
Jonge kappertjes zijn erg delicaat en kunnen snel verwelken in de zon, dus worden ze uitsluitend 's ochtends vroeg geplukt, wanneer het koel is. Zo blijven de knopjes mooi vol en smaakvol!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Groene puntpaprika
½ stuk(s)
Courgette
75 gram
Orzo
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Mosterd, Soja)
40 gram
Geroosterde-paprikasaus
½ stuk(s)
Rode ui
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
50 gram
Witte kaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
15 gram
Kappertjes
½ el
Olijfolie
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout

Weetje: Courgette behoort, net als komkommer, pompoen en tomaat, tot de vruchtgroenten. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?

Tip: De ovenschotel is klaar als de groenten gaar zijn en de witte kaas zacht is geworden.

