Orzo betekent gerst in het Italiaans, maar het is eigenlijk een pastasoort. Het heeft zijn naam aan de vorm te danken: een gerstkorrel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
150 gram
Knolselderblokjes
75 gram
Orzo
50 gram
Gesneden ui
25 gram
Geraspte gruyère DOP
75 ml
Culinaire room
½ stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Hazelnoten
20 gram
Bospaddenstoelenpesto
2.5 gram
Verse bladpeterselie
½ el
[Plantaardige] boter
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
150 ml
Water
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat knolselder meer vezels bevat dan de meeste andere groenten? Namelijk maar liefst 4,9 gram vezels per 100 gram! Vezels zijn belangrijk voor een goede darmwerking en zorgen voor een langdurig verzadigd gevoel na de maaltijd.