
Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.
1
Pomme
25 g
Raisins secs jaunes
(Contient: Anhydride sulfureux et sulfites)
2 cc
Cannelle en poudre
150 g
Flocons d'avoine
(Contient: Gluten)
2
Œuf de poule
(Contient: Œuf)
1 cs
Miel
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Rasp of snijd de appel (granny smith) fijn. Je hoeft de appels niet te schillen. Hak de rozijnen klein.
Smelt de roomboter in een steelpan op laag vuur.
Meng de appel, de rozijnen en de roomboter met de rest van de ingrediënten in een grote mengkom. Giet over in een kleine ovenschaal met bakpapier en druk goed aan (zie tip).
Bak de ontbijtkoek 45 – 50 minuten in de oven. Mocht de bovenkant te bruin worden, dek deze dan af met een stuk bakpapier of aluminiumfolie.
Snijd de ontbijtkoek in stukken.
Tip: het is handig om de ontbijtkoek aan te drukkenmet de bolle kant van een lepel.