
Dit gerecht zet je supersnel op tafel omdat wij niet alleen de kippendij, maar ook de groentemix, knoflook én ui alvast voor je gesneden hebben!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
100 gram
Kippendijreepjes
1 stuk(s)
Knoflookteen
75 gram
Mie noedels
(Bevat: Tarwe)
150 gram
Oosterse wokmix
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat: Tarwe, Soja)
5 gram
Ongezouten pinda's
1 cm
Verse gember
½ stuk(s)
Komkommer
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
5 ml
Sojasaus
(Bevat: Tarwe, Soja)
¼ stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Ketjap of zoete sojasaus
naar smaak
Peper en zout

Tip: Let jij op je zoutinname? Laat dan het bouillonblokje achterwege of gebruik een zoutarme bouillon.



Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje pinda's levert al 20% van de ADH van beide.