Receptontwikkelaar Chiara: "Dit noedelgerecht is geïnspireerd op de 'Swicy' trend waarbij zoet met pittig gecombineerd wordt. De hoisin, honing, sambal en pikante honingpinda's in dit recept omarmen deze trend en geven veel smaak aan het gerecht."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat: Tarwe, Gluten)
5 ml
Sesamolie
(Bevat: Sesamzaad)
5 gram
Gemberpuree
1 stuk(s)
Knoflookteen
80 gram
Vegetarische runderstukjes
(Bevat: Tarwe, Gluten, Gerst, Ei, Soja)
5 gram
Verse bladpeterselie en koriander
(Kan bevatten: Selderij)
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat: Pinda's Kan bevatten: Noten, Sesamzaad)
20 gram
Woksaus met gember
(Bevat: Tarwe, Sesamzaad, Soja)
200 gram
Champignonmix
½ stuk(s)
Wortel
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Pikante rode saus
naar smaak
[Zoutarme] sojasaus
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Bloem
naar smaak
Peper en zout
Conseil : Pour qu'ils soient croustillants, faites-le juste avant de les faire cuire.