
Het woord "tortilla" betekent "kleine cake" in het Spaans. In Spanje verwijst het naar een omelet, terwijl het in Mexico flatbread is, gemaakt van mais of tarwe - dit is de versie die de meeste mensen wereldwijd kennen!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
120 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
1.5 stuk(s)
Tomaat
100 gram
Rode kool, witte kool en wortel
½ stuk(s)
Appel
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Soja, Mosterd)
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Witte balsamicoazijn
65 gram
Bloem
30 ml
Zonnebloemolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
75 ml
Water
naar smaak
Peper en zout

Tip: Bak de achtergebleven panko mee, en gebruik dit bij het serveren als topping.



Tip: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten, en daarnaast niet alleen rijk zijn aan eiwitten, maar ook aan calcium?