
Je geeft de garnalen een lekkere crunch met panko - Japans paneermeel met een extra grote korrel.
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
80 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
15 gram
Panko paneermeel
(Bevat: Tarwe)
25 gram
Mayonaise
(Bevat: Mosterd, Ei)
1.5 stuk(s)
Tomaat
3 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat: Tarwe)
100 gram
Rode kool, witte kool en wortel
½ stuk(s)
Appel
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Plantaardige] boter
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout

Tip: Bak de overige panko mee om bij het serveren als garnering te gebruiken.



Weetje: Wist je dat garnalen weinig calorieën bevatten en daarnaast niet alleen rijk zijn aan eiwitten, maar ook aan calcium?