Receptontwikkelaar Sarah: "Ik heb me voor dit AGV'tje laten inspireren door de bekende bloemkool met kaassaus, een klassieker die bij ons vroeger regelmatig op tafel stond. De bloemkool is ingeruild voor broccoli, zo is er wat meer kleur op het bord. Je brengt de aardappeltjes op smaak met kerriekruiden om deze een extra kick te geven."
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
75 gram
Culinaire room
200 gram
Aardappelen
2.5 gram
Verse bieslook
25 gram
Geraspte Goudse kaas
½ zakje(s)
Currypoeder
180 gram
Broccoli
½ stuk(s)
Ui
25 gram
Spekreepjes
1 stuk(s)
Hamburger van gemengd gehakt
½ el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] boter
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout