Deze stevige Italiaanse soep is rijkgevuld met tomaten, pastaschelpjes en biologisch rundvlees van Eco fields. Bij de soep serveer je een Italiaans brood met olijfolie en kruiden.
Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd boordevol groenten.
Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
500 gram
Minestrone
(Bevat: Gluten, Selderij)
135 gram
Italiaans brood met olijfolie en kruiden
(Bevat: Gluten)
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak het Italiaanse brood 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.
Tip: Doe een klein scheutje olijfolie op de focaccia voordat je hem in de oven doet. Daarmee smaakt hij nog lekkerder.