Deze Marokkaanse soep met kikkererwten en tomaat barst van de smaak door de specerijenmix ras el hanout met onder andere gember, komijn en kaneel. Je serveert de soep met een ambachtelijk volkoren walnoten vijgen batard. De zoete gedroogde vijgen in het brood passen goed bij het kruidige karakter van de soep.
Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd boordevol groenten.
Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
950 gram
Kikkererwtensoep
(Bevat: Celery)
1 stuk(s)
Batard met vijgen
(Bevat: Gluten)
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak eerst de batard 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.