Deze keer maak je de granola zelf. Je bakt het namelijk met bruine suiker, sesamolie en een beetje zout in de oven.
Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
120 g
Granola
(Contient: Gluten, Fruits à coque, Graines de sésame, Blé , Lait (contient du lactose), Lupin, Œuf, Arachides, Soja)
1 pièce(s)
Mangue
100 g
Lebné
(Contient: Lait (contient du lactose), Œuf, Anhydride sulfureux et sulfites)
10 ml
Huile de sésame
(Contient: Graines de sésame)
50 g
Cassonade
pincée
Sel
Verwarm de oven voor op 150 graden.
Meng de granola met de bruine suiker, een snufje zout en sesamolie. Verdeel dit over een bakplaat met bakpapier en bak 30 minuten in de oven.
Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees klein.
Laat de granola afkoelen, verbrokkel het in kleine stukjes en bestrooi hiermee de mango. Garneer met de Turkse yoghurt.