
KOOKPLAN
Eerder op de dag:
20 - 25 minuten voor serveren:
½ stuk(s)
Butternut squash
10 gram
Gedroogde cranberry's
()
½ stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Verse salie
()
½ zakje(s)
Gedroogde tijm
25 gram
Orzo
( )
½ stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
()
25 gram
Geitenkaasbolletjes met honing
()
25 gram
Geraspte Red Leicester
()
5 gram
Verse basilicum, bieslook en bladpeterselie
½ stuk(s)
Appel
20 gram
Slamix met radicchio, rucola en bladsla
1 tl
Paprikapoeder
20 gram
Uienchutney
200 gram
Voorgekookte halve kriel met schil
25 gram
Gesneden ui
¼
Tomatenpuree
8 ml
Balsamicocrème
()
25 gram
Kruidenroomkaas
()
10 gram
Hazelnoten
( )
25 gram
Zongedroogde tomaten
30 gram
[Plantaardige] boter
1 el
Olijfolie
75 ml
Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon
½ el
Suiker
naar smaak
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout

Je kunt verschillende onderdelen van de gerechten alvast voorbereiden. Zie hiervoor de kookplan-informatie op de voorkant van de receptkaart.




