Je brengt de pasta op smaak met Siciliaanse kruiden. Deze mix bestaat onder andere uit tomaat, ui, paprika, basilicum en oregano.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
5 stuk(s)
Boulettes Very Chouettes van de Vegetarische Slager
90 gram
Linguine
100 gram
Passata
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Vers basilicum
½ stuk(s)
Tomaat
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
1.5 tl
Paprikapoeder
100 gram
Paprikareepjes
25 gram
Gesneden ui
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
1 el
Olijfolie
½ tl
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt de saus ook met een blender maken.
Weetje: Wist je dat (punt)paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant dat ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.