Je geeft de pasta een romige smaak met zelfgemaakte salieboter. Deze maak je door boter te smelten en verse salie, peper en zout toe te voegen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen.
½ stuk(s)
Rode ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
5 gram
Verse salie
(Kan bevatten: Selderij)
125 gram
Kastanjechampignons
5 gram
Zonnebloempitten
(Kan bevatten: Sesamzaad, Pinda's, Noten)
20 gram
Rucola
90 gram
Linguine
(Bevat: Tarwe, Gluten Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
25 gram
Mascarpone
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
30 gram
Zongedroogde tomaten
65 gram
Champignons
1 tl
Wittewijnazijn
2 el
[Plantaardige] boter
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout