
De peperige, lichtbittere smaak van rucola gaat mooi samen met de mildere smaak en delicate textuur van veldsla. De perfecte combinatie voor een evenwichtige en smaakvolle salade!
Gemaakt in een fabriek waar eieren, melk, vis, pinda's, sesam, schaaldieren, soja, noten en tarwe worden verwerkt.
20 gram
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
75 gram
Culinaire room
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
90 gram
Linguine
(Bevat: Gluten, Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Tomaat
10 ml
Basilicumcrème
20 gram
Rucola en veldsla
50 gram
Spekreepjes
½ el
[Plantaardige] boter
½ tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout


Tip: Zo geeft de knoflook smaak af aan de saus, zonder al te overweldigend te zijn.

