Référez-vous toujours à l'étiquette du produit pour les informations complètes sur les ingrédients et les allergènes
2
Œuf de poule
(Contient: Œuf)
40 g
Flocons d'avoine
(Contient: Gluten)
100 ml
Fromage blanc demi-écrémé
(Contient: Lait (contient du lactose))
125 g
Myrtilles
jar
Miel
pincée
Sel
1 cs
Beurre
(Contient: Lait (contient du lactose))
Kluts de eieren in een kom met een garde in 1 minuut luchtig.
Voeg de havermout, kwark en een snufje zout toe en meng tot een beslag.
Roer de blauwe bessen door het beslag.
Verhit de roomboter in een koekenpan op hoog vuur en schep met een eetlepel kleine rondjes van het beslag in de koekenpan. Zet het vuur iets lager en bak de mini-pannenkoeken aan elke kant goudbruin. Haal de pannenkoeken uit de pan en herhaal dit met het overige beslag.
Verdeel de pannenkoekjes over de borden en schenk de honing erover.