Skip to main content
Kwark-havermoutpannenkoeken met blauwe bessen en honing

Kwark-havermoutpannenkoeken met blauwe bessen en honing

4.0
(64)
Allergènes:
Œuf
Gluten
Lait (contient du lactose)

Produit dans un atelier qui traite des œufs, du lait, du poisson, des arachides, du sésame, des crustacés, du soja, des fruits à coque et du blé.

Préparation
Cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité

2

Œuf de poule

(Contient: Œuf)

40 g

Flocons d'avoine

(Contient: Gluten)

100 ml

Fromage blanc demi-écrémé

(Contient: Lait (contient du lactose))

125 g

Myrtilles

Ingrédients à avoir chez soi

jar

Miel

pincée

Sel

1 cs

Beurre

(Contient: Lait (contient du lactose))

Valeurs nutritionnelles

/ par portion
Calories246 kcal
Énergie (kJ)1029.3 kJ
Graisses10 g
Graisses saturées6 g
Glucides29 g
Fibres alimentaires3 g
Protéines9 g

Ustensiles

Fouet
Bol
Poêle à bords hauts

Instructions

1

Kluts de eieren in een kom met een garde in 1 minuut luchtig.

Meng de havermout en kwark tot een beslag.
2

Voeg de havermout, kwark en een snufje zout toe en meng tot een beslag.

Meng de blauwe bessen door het beslag.
3

Roer de blauwe bessen door het beslag.

Bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin.
4

Verhit de roomboter in een koekenpan op hoog vuur en schep met een eetlepel kleine rondjes van het beslag in de koekenpan. Zet het vuur iets lager en bak de mini-pannenkoeken aan elke kant goudbruin. Haal de pannenkoeken uit de pan en herhaal dit met het overige beslag.

Schenk de honing over de pannenkoekjes.
5

Verdeel de pannenkoekjes over de borden en schenk de honing erover.

D’autres plats uniques et délicieux avec ces ingrédients

Idée repas du soir : testez nos meilleures recettes

Menu de la semaine : découvrez nos recettes